BINE ATI VENIT pe pagina Facultatii de Economie Teoretica si Aplicata!  

                                                                       Evaluarea cadrelor didactice de catre studenti - link

                                                               Programul Tabere studentesti 2019 - metodologie, alte informatii.

                                                                 Succes în sesiunea de evaluare!

De ce să devii student al Facultăţii de ECONOMIE?

Piaţa muncii pentru economişti este o piaţă puternic dezvoltată, în cadrul căreia firmele, companiile, multinaţionale şi agenţiile guvernamentale au deschis numeroase oportunităţi de angajare pentru absolvenţii noştri.

Absolvenţii Facultăţii de Economie nu întâmpină dificultăţi în găsirea de locuri de muncă bine remunerate. Pentru a susţine această afirmaţie am realizat un sondaj la care au răspuns 600 de absolvenţi ai facultăţii noastre, mai ales cei din ultimii 4 ani.

Profilul facultăţii noastre oferă absolvenţilor o mare flexibilitate în alegerea unui loc de muncă

Domeniile în care lucrează absolvenţii noştri sunt: financiar – bancar; educaţie / training / resurse umane; audit şi contabilitate; economic şi cercetare; marketing; consultanţă, inclusiv în domeniul fondurilor europene; comerţ şi turism; publicitate / relaţii publice; telecomunicaţii / informatică; administraţie publică; management; altele.

Numai 1,5% dintre absolvenţi se aflau în căutarea unui loc de muncă (în momentul sondajului), faţă de 20% media naţională.

83% dintre absolvenţii noştri obţin un salariu mai mare decât media pe economie, iar 20% dintre ei câştigă mai mult de 1000 euro.

Facultatea de Economie pune accent pe gândirea logică şi pe dezvoltarea abilităţilor de rezolvare a situaţiilor de concrete.

20% dintre absolvenţi deţin funcţii de conducere în cadrul firmelor în care activează.

Peste 90% din absolvenţii noştri consideră că le sunt utile competenţele dezvoltate prin studiile de licenţă şi decid să îşi continue pregătirea prin programele de masterat pe care facultatea le oferă.