BINE ATI VENIT pe pagina Facultatii de Economie Teoretica si Aplicata!  

                                                                       Evaluarea cadrelor didactice de catre studenti - link

                                                               Programul Tabere studentesti 2019 - metodologie, alte informatii.

                                                                 Succes în sesiunea de evaluare!

Practica

Pagina destinata practicii de specialitate.

----------------------------

NOU - programul de Internship al Guvernului României

Studentii si absolventii sunt invitati sa aplice pentru cele 200 de locuri disponibile în Guvern, ministere, institutii si autoritati publice.

Programul, ajuns la a VII-a editie, se va derula în aceasta vara în perioada 15 iulie – 13 septembrie si va oferi participantilor posibilitatea sa se acomodeze cu modul de lucru al administratiei publice centrale.
Dincolo de activitatea zilnica, internii vor participa la discutii si întâlniri de lucru cu ministri, secretari de stat, specialisti în diferite domenii de competenta, precum si la training-uri si workshop-uri tematice.
Pe perioada programului de internship, internii vor beneficia de o indemnizatie lunara de internship în valoare de 2.080 de lei brut, iar la finalul perioadei de internship vor primi un certificat de internship din partea Secretariatului General al Guvernului.

Periada de depunere a candidaturilor este 10 aprilie - 19 mai 2019.

Detalii sunt disponibile la adresa oficiala a programului, https://internship.gov.ro/

----------------------------

În atentia masteranzilor de anul I

Pe baza Protocolului de colaborare încheiat cu Academia de Studii Economice din Bucuresti, în cursul anului 2019, Serviciul de Informatii Externe organizeaza stagiul de practica în domeniul OSINT (Open Source Intelligenge) destinat studentilor aflati la sfârsitul primului an de masterat din facultatile ASE. Stagiul cuprinde doua serii de practica, desfasurate în lunile iulie si august, iar perioada de depunere a dosarului se incheie pe 30 aprilie 2019 - mai multe detalii...

-----------------------------

Voluntariat în cadrul Ministerul Economiei pentru activitati ce tin de Presedintia României la Consiliul Uniunii Europene – detalii

-----------------------------

Informatii privind desfasurarea practicii de specialitate în anul universitar 2018 - 2019

În atentia studentilor si masteranzilor în anul II !!!!

Stimati studenti si masteranzi, va aducem în atentie faptul ca pâna pe data de 15 decembrie 2018, trebuie sa aduceti, semnate si stampilate, conventiile de practica (anexa la metodologii). 

Medologiile si conventiile-cadru privind organizarea si desfasurarea practicii de specialitate în cadrul programului de studii universitare se regasesc:

- pentru studentii din ciclul LICENTA - link

- pentru studentii din ciclul MASTERAT - link

Practica de specialitate poate fi efectuata oricând pe parcursul anului universitar 2018-2019, nu doar în semestrul II. 

Vor fi acceptate conventiile încheiate cu orice unitate economica, cu mentiunea ca practica de specialitate poate fi efectuata DOAR ÎNTR-UN DEPARTAMENT CU SPECIFIC ECONOMIC!!!

De asemenea, va aducem la cunostinta faptul ca facultatea noastra a încheiat acorduri pentru practica studentilor cu BCR, BRD si OTP.

---------BCR si BRD asteapta studenti la practica în orice sucursala

---------OTP face o selectie pe baza mediilor din anul anterior, acceptând un numar de aproximativ 30 de studenti.

Toti cei care doresc sa faca practica la OTP sunt rugati sa trimita un CV la adresa mihaela.stanef@economie.ase.ro pâna pe data de 15 decembrie 2018.

---------ASE a încheiat un acord de practica cu Ministerul Finantelor Publice, pentru 100 de locuri la nivel de ASE pentru anul calendaristic 2019. Studentii (licenta sau masterat) care doresc sa desfasoarea activitatea de practica în cadrul Ministerului Finantelor Publice trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

PASUL 1: Studentii interesati vor completa formularul de înscriere, disponibil aici: https://docs.google.com/forms/d/1RFsVviUdH3rGtzstLzV8kGOs8OlsqiTDlPtklbin5f0/edit pâna la data de 10 decembrie 2018, ora 16.00.

PASUL 2: Studentii vor depune la secretariatul facultatii conventia cadru MFP-ASE si Anexa nr 1 la Conventia cadru - Portofoliul de practica (documente afisate, în format editabil, în acelasi loc cu formularul de înscriere sau la link), completate cu datele proprii (vezi sectiunea student/masterand), alaturi de CV în format Europass si Copia CI, pâna la data de 10 decembrie 2018, ora 16.00.

----------------------------

----------------------------

Situatie conventii practica licenta 2017-2018 - link

Situatie conventii practica master 2017-2018 - link

----------------------------

----------------------------

Noutati 2015! - Lista cadrelor didactice din departamentele FAETA responsabile cu organizarea si desfasurarea practicii de specialitate - link.

Pentru ciclul licenta - link ghid.

                              - link metodologie.

Pentru ciclul masterat - link ghid.

                                 - link metodologie.

Decizia privind data limita pentru depunerea conventiilor de practica - link.

Decizia privind persoanele responsabile cu organizarea si desfasurarea practicii de specialitate - link.

Conventia cadru de practica - link.