" DOCENDO DISCIMUS! - Învățând pe altii, învățăm si noi! "

Hall of Fame

Prof. univ. dr. Cosmin Marinescu

Este absolvent al Facultății de Economie din Academia de Studii Economice din București. Este profesor universitar în cadrul Departamentului de Economie și Politici Economice (ASE), cadru didactic din anul 1998 și Doctor în Economie din 2003.

Prof.univ.dr. Cristian Socol

este absolvent al Facultății de Economie din Academia de Studii Economice din București. Este profesor universitar în cadrul Departamentului de Economie și Politici Economice (ASE), cadru didactic din 1999 și doctor în Economie (2004).

Prof.univ.dr. Mirela Ionela Aceleanu

Este absolvent al Facultății de Economie din Academia de Studii Economice din București. Este profesor universitar în cadrul Departamentului de Economie și Politici Economice (A.S.E.), cadru didactic din 2002 și doctor în Economie (2006).

Conf.univ.dr. Alexandru Bodislav

Este absolvent al Facultății de Economie din Academia de Studii Economice din București. Este conferențiar universitar în cadrul Departamentului de Economie și Politici Economice (ASE), cadru didactic din anul 2014 și Doctor în Economie din 2011.

Prof.univ.dr. Marin Dinu

Este absolvent al Facultății de Economie din Academia de Studii Economice din București. Este profesor universitar în cadrul Departamentului de Economie și Politici Economice (ASE), cadru didactic din 1973 și doctor în Economie (1984).